Ja, čas beži zelo hitro in z njim se kopičijo naši blogi. Z njimi vam poskušamo olajšati določena opravila in še izboljšati uporabniško izkušnjo WD-40 produktov.
To je naš stoti WD-40 blog in ob tej prelomnici bomo omenili pet najbolj branih do sedaj:

 

WD-40 blog #1.) Obnova doma: Najpogostejše pasti

Objavili smo stoti WD-40 blog!

Za vse tiste, ki načrtujete obnovo stanovanja ali hiše. Za nasvete smo se obrnili na strokovnjake pri Wolf group d.o.o. kjer smo zbrali najbolj pogoste pasti pri prenovi doma. Spoh, če se na lastno pest lotite nekaterih od najpogostejših posegov.
https://wd40.si/nasveti-za-uporabo/obnova-doma-najpogostejse-pasti/

 

WD-40 blog #2.) Kako odstraniti rjo s kovinskih predmetov

Objavili smo stoti WD-40 blog!

Rja še ni razlog, da bi zavrgli stvar. Opisali smo načine s katerimi lahko enostavno odstranite rjo s kovinskih predmetov. Poleg številnih izdelkov iz gospodinjstva se lahko zatečete tudi k izdelkom, ki so prav posebej zasnovana za odstranjevanje rje. Tu se seveda najbolje počuti naš WD-40 večnamenski izdelek. Dejstvo je, da lahko tudi sami odstranite rjo s številnih kovinskih površin, če si le vzamete nekaj časa in truda.
https://wd40.si/blog/kako-odstraniti-rjo-s-kovinskih-predmetov/

 

WD-40 blog #3.) Vodič pred nakupom pnevmatik

Objavili smo stoti WD-40 blog!

Vse informacije o pnevmatikah so vas najbolj zanimale malo pred 15. novembrom, ko se mora po zakonu letne pnevmatike zamenjati z zimskimi. Zbrali smo pomembne informacije, ki vam bodo pomagale, da boste izbrali pnevmatike, s katerimi boste na cesti varni, pa naj bo dež, sonce ali sneg.
https://wd40.si/novice/pnevmatike-vodic-pred-nakupom/

 

WD-40 blog #4.) Kako ohraniti sijaj kromiranih površin

Objavili smo stoti WD-40 blog!

Krom zelo pogosto najdemo pri platiščih, ročajih vrat, okenskih oblogah ter drugih delih avtomobila in prikolic. Seveda nismo pozabili tudi na kopalniško in kuhinjsko opremo. V tem blogu smo opisali pet preprostih korakov kako ohraniti sijaj kromiranih površin.
https://wd40.si/nasveti-za-uporabo/kako-ohraniti-sijaj-kromiranih-povrsin/

 

WD-40 blog #5.) Kako pripraviti smuči pred sezono

Objavili smo stoti WD-40 blog!

Smučarska sezona se začenja in temu primerno se je povečalo branje tovrstne tematike. Razpisali smo se o pomembnosti rednega vzdrževanja smuči. Za nekatere stvari lahko poskrbite sami, medtem ko bo za nekatere poskrbel vaš lokalni ski servis. Seveda smo zapisali tudi nekaj pomebnih točk za dobro vzdrževanje smuči.
https://wd40.si/blog/kako-pripraviti-smuci-pred-sezono/

 

HVALA!

Ob tem bi se vam radi zahvalili za branje in upamo, da nas boste brali še naprej. Sledite nam tudi na Facebooku in Instagramu kjer vsak dan listamo po objavah zadovoljnih uporabnikov. Pridno označujte slike z našimi produkti še naprej pod oznako #wd40slovenia in z veseljem jih bomo delili. Navsezadnje take objave tudi nam dajejo dodatno motivacijo za delo!

Kje lahko kupite naše produkte? V trgovinah kot so:

BAUHAUS
OBI
MERKUR
ORODJE ŽABJEK
BARTOG

Lep pozdrav,
ekipa WD-40 Slovenija