tracking

WD‑40 Specialist® Bike

dynamic arc

WD‑40 Specialist® Bike

Pravi kolesarski nabor za prave kolesarje

WD40_BIKE_RANGE_2.png
AdobeStock_250861639

Kolesarjenje ni le hobi; to je način življenja.

Naša ponudba WD‑40 BIKE je posebej zasnovana za tiste, ki imajo raje moč pedalov kot moč motorja in ki radi kolesarijo v vseh vremenskih razmerah. Ker vemo, kako cenite stanje svojega kolesa, smo našo paleto WD‑40 BIKE zasnovali tako, da jo lahko uporabljate pri servisiranju, vzdrževanju in med vožnjo.

AdobeStock_145796896

Raziskali in razvili strokovnjaki.

S kolesarskimi ekipami in strokovnjaki smo obsežno raziskovali in razvijali našo ponudbo BIKE, da bi zagotovili družino izdelkov najboljšega razreda, ki bo odgovorila na vaše potrebe. Od amaterskih kolesarjev na nedeljski vožnji do vodilnih športnikov v cestnih in terenskih dirkah; ljudje v celotnem spektru se zanašajo na naše izdelke za vzdrževanje in podaljšanje življenjske dobe svojega kolesa. Zdaj lahko manj skrbite za pogoje in bolj za pot pred vami.

UK_WD40_BIKE_All_Conditions_Lube_250ml_Usage_2

Z WD‑40 BIKE lahko kolesarite v kakršnem koli vremenu!

Naša ponudba BIKE ponuja izdelek, ki ustreza vsaki situaciji. WD‑40 BIKE Degreaser je učinkovit razmaščevalec z učinkom hitrega sušenja, ki čisti verige, menjalnike in zobnike. Če želite visokokakovostno PTFE mazivo za maksimalno podmazovanje v vsakem vremenu, poskusite  WD‑40 BIKE All Conditions Lube. Kot vsestransko pršilo, ki zlahka odstrani blato, umazanijo in ostanke s kolesa, je na voljo WD‑40 BIKE Cleaner.

WD‑40 Specialist® Bike izdelki

Kontaktirajte nas

HINT d.o.o. Vir, Zoisova 34 SI-1230 Domžale Slovenija