tracking

WD‑40® Multi Use Product

dynamic arc

WD‑40® Multi-Use Product

Ena pločevinka. Na tisoče možnosti uporabe.

WD40_MULTI_USE_PRODUCT_RANGE.png
Callout_Product Categories_MUP

Izdelek s tisoč uporabami

Prvotno razvit kot formula za odstranjevanje vlage iz komponent vesoljskega plovila, je izdelek WD‑40 za večnamensko uporabo kmalu postal znan kot pločevinka s tisoč uporabami. Ljudje so kmalu prepoznali njegove prednosti za vrsto opravil okoli doma, v delavnicah, tovarnah in garažah.

Original WD-40 Can_blue background

Ista odlična formula

Po vseh teh letih formula ostaja nespremenjena, prav tako uporabnost WD‑40 izdelka za večnamensko uporabo. Neprecenljiv je za širok spekter opravil in nalog, vključno s prodiranjem v zaglavljene dele, izpodrivanjem vlage in mazanjem. Ščiti kovino pred rjo in korozijo ter celo čisti maščobo in umazanijo s površin.

WD-40 Flexible

WD‑40 večnamenski izdelek je še bolj priročen!

Večnamenska formula je že mogoče ostala enaka, vendar se je nekaj stvari spremenilo. Na primer, naš sistem t.i. pametne slamice (Smart Straw) in fleksibilnosti pri nanašanju sta revolucionarno vplivala na način uporabe naših izdelkov. Preprosto obrnite slamico navzgor za takojšen, natančen nanos in spet navzdol za super široko sprejanje. Ni se vam več treba bati, da bi spet izgubili to malo rdečo slamico!

WD‑40® Multi Use Product izdelki

Kontaktirajte nas

HINT d.o.o. Vir, Zoisova 34 SI-1230 Domžale Slovenija