tracking

WD‑40 Specialist®

dynamic arc

WD‑40 Specialist®
Nabor izdelkov

za najzahtevnejša opravila

UK_WD40_Specialist_Group.png
Penetrant

SPECIALNI – NAMENSKI izdelki za vse obrtnike ali strokovnjake v industriji.

Naša ponudba WD‑40 Specialist je vaš idealen spremljevalec, še posebej, ko gre za industrijsko specifična opravila. Naš večnamenski izdelek smo izpopolnili, zato vam lahko ponudimo profesionalno paleto maziv, mazil in čistil. Vse naše pločevinke Specialist imajo nanašalnik Smart Straw in tehnologijo Sprays 2 Ways, ki vam zagotavljajo popolno prilagodljivost.

Silicone

Za te zahtevne naloge pokličite strokovnjake!

Za intenzivno uporabo in težja opravila se lahko zanesete na WD‑40 Specialist. Na primer, naša visoko zmogljiva bela litijeva mast je odlična za težka opravila, aplikacijo kovina na kovino. Za natančna dela z natančnejšimi zahtevami lahko uporabite izdelke, kot je naše visoko zmogljivo PTFE mazivo, PTFE mazivo proti trenju ali visoko zmogljivo silikonsko mazivo.

Degreaser

Ne glede na vaše potrebe vam je na voljo WD‑40 Specialist.

Naša paleta WD‑40 Specialist ponuja odličen izbor maziv in razmaščevalnih izdelkov. Tukaj je naša dolgo obstojna razpršilna mast – trajna formula brez kapljanja, ki deluje pri različnih temperaturah. Preizkusite lahko tudi naše večnamensko olje za rezila, ki je idealno za stroje in opremo za rezanje in vrtanje. Za hitro razmaščevanje na osnovi topil, ki ne pušča ostankov, je odličen hitro delujoči razmaščevalec (Fast Acting Degreaser). In če želite čistilo, ki odstrani olje, umazanijo, ostanke tekočin in kondenzat iz občutljive opreme, potem je Fast Drying Contact Cleaner (čistilec kontaktov s hitrim sušenjem) odlična večnamenska rešitev. Prav tako lahko preskusite naš Fast Release Penetrant, ki v kratkem času sprosti zaglavljene pritrdilne elemente in mehanizme.

WD‑40 Specialist® izdelki

Kontaktirajte nas

HINT d.o.o. Vir, Zoisova 34 SI-1230 Domžale Slovenija