tracking

santa cruz syndicate team banner
lenzerheide 79

Santa Cruz Syndicate

Santa Cruz Syndicate, vrhunska profesionalna svetovna gorskokolesarska spustaška ekipa odraža Santa Cruzovo predanost dirkanju in zavezanost k temu, da potisne tehnologijo gorskih koles v sam vrh. Ekipo sestavljajo Loris Vergier, Luca Shaw in trikratni svetovni prvak Greg Minnaar.
Ekipo so v vseh svojih 16 letih delovanja sestavljali člani – od športnikov, mehanikov in vodij moštva – ki, so pristni pri svojem delu in motivirani za doseganje vrhunskih rezultatov.
Pri WD-40 BIKE smo ponosni, da se bomo letos ponovno pridružili “Sindikatu” v boksih in ekipo oskrbovali z vsemi kolesarsko specifičnimi mazivi, razmaščevalci in čistilnimi sredstvi, ki jih potrebujejo, da bodo njihova trening in dirkaška kolesa vedno pripravljena na akcijo.

Ekipa

leogang 2019 greg minnaar

Greg Minnaar

Greg je prvič začel dirkati BMX pri 4 letih. Kmalu se je preselil k motokrosu in dirkal 11 let, preden so mu starši kupili trgovino s kolesi. Takrat se je začela njegova pot do DH zvezdništva. Na začetku ga je navdihnilo rivalstvo med Nico Vouillozom in Stevom Peatom. Greg se je posvetil ekipi Santa Cruz Syndicate, da bi se na koncu peljal ob enem od teh junakov iz otroštva.

Greg je zmagal na svetovnih prvenstvih na Sindikatu. Znan je kot eden najbolj gladkih in doslednih dirkačev DH na krogu.

luca shaw bike

Luca Shaw

Eden od najbolj elitnih mladih dirkačev na svetu,  Američan Luca Shaw se je rodil na dveh kolesih. Kot otrok se je skupaj z bratom podil po domačih stezah in motokros progah, sedaj pa se bori z najboljiši na svetu na najprestižnejših svetovnih pokalih in ima za letošnjo sezono visoke cilje.
V letošnji sezoni bomo pri WD-40  poskrbeli, da bo ime Luca vse potrebne izdelke za vzdrževanje svoje flote koles in motorjev doma. Luca bo v sezoni 2020 predstavljal naš logotip na svoji dirkalni čeladi Troy Lee Designs D3.

practice snowshoe 2019 230 (1)

Loris Vergier

Od Nico Vouilloz do Fabiena Barela in v zadnjem času Loïc Bruni, je na jugu Francije dosledno dostavil nekatere najbolj dinamične dirkače v spustu, da bi kdajkoli popestril stopničke. Pri Lorisu Vergierju ta plašč ni le zadovoljen, ampak ga je na dirkališču dosledno vzdrževal. Njegova pot v svet koles in umazanije bi prišla od očeta, prav tako strastnega gorskega kolesarja. Od lokalne BMX proge do najzahtevnejših in najzahtevnejših dirkališč na svetu navzdol Lorisov vzpon po vrstah ni nič manj presenetljiv.

Dvakrat je zmagal v skupnem seštevku svetovnega pokala in kot prvak osvojil naslov svetovnih prvenstev, Loris pa se je leta 2018 svoje namere seznanil s prvo elitno zmago v svetovnem pokalu. Prihaja v njegovo tretje leto s Sindikatom, leto 2019 naj bi bilo za to zagonetno mlado Francozinjo vznemirljivo leto.

Prispevki

Kontaktirajte nas

HINT d.o.o., Vir, Zoisova 34, SI-1230 Domžale

© 2021 WD-40 Company